Menu
Home » Voetballen » Eredivisie Voetbal

Eredivisie Voetbal

Eredivisie voetbalDe Eredivisie voetbal wordt gebruikt in de wedstrijden van clubs met Adidas al sponsor van de Eredivisie. De bal lijkt heeft dezelfde kleuren als de Champions League voetbal. Ideaal om de handtekeningen van de sterspelers van Ajax, Feyenoord of PSV te verzamelen.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €9,00
Voetbalballen
Beschikbaar in: Bal Sz 3 tot 5
Partners: Unisportstore
Overzicht: Voetballen

Een Eredivisie voetbal kopen? In onze Ajax fanshop hebben we bijvoorbeeld een Ajax handtekeningenbal. De Eredivisie voetbal op de afbeelding betreft de originele voetbal, uiteraard zijn ook de goedkopere varianten beschikbaar.

Vergelijk onze partners | Eredivisie voetballen
PartnersBestellenPrijsVerzendingTotaal
Unisportstore.nldirect bestellen vsd€23.00Gratis€23.00

Eredivisie Voetballen

De Eredivisie voetballen zijn te verkrijgen in replica en origineel. Ga hier naar het overzicht voetballen om een goedkope voetbal te selecteren. Tijdens beelden Eredivisie voetbal komt de bal langs bij clubs met als sportgigant Adidas. Het grote verschil met bijvoorbeeld de Champions League voetbal of andere competities is dat de bal bestaat uit zes vlakken. De voetbal is dus te vergelijken met de Brazuca van het WK voetbal 2014. De prijzen van de Eredivisie voetbal liggen aan de hoge kant omdat deze van kwaliteit materiaal is ontwikkeld.

Eredivisie Voetbal

Hoe wordt deze Eredivisie voetbal genoemd? Het is de Adidas Conext 2015 wedstrijdbal. De prachtige Conext is naadloos en thermische verlijmd. De Naadloze wedstrijdbal zorgt voor een geringe vochtopname waardoor je een betere balbehandeling kunt hebben. Bij een nieuwe wedstrijdbal wordt deze eerste getest door de FIFA. In dit geval waren het de sterspelers, Messi, James Rodriguez en Bale die de voetbal hebben getest en goedgekeurd. Waar bestaat de voetbal uit? De Adidas Conext is gemaakt van 15 procent katoen en 85% polyurethaan. Voor de goede voetballer is het heerlijk om een schot of pass te leveren met de Adidas voetbal aangezien de voetbal een stabiele balvlucht heeft door het gewicht. De professionele voetbal gaan we zien tot het EK voetbal 2016 en is een ideaal cadeau voor hem. Zoek je een houder om een voetbalwand te creëren neem dan contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*