Menu
Home » Feyenoord » Feyenoord Retro Shirt

Feyenoord Retro Shirt

feyenoord retro shirtHet Feyenoord retro shirt staat op een prachtige 2de plek van meest verkochte shirts in de Eredivisie shop. Het Feyenoord voetbalshirt is alleen bij de Feyenoord Fanshop te bestellen.

bestel nu
Vanaf €49.95
Retro Feyenoord shirt
Beschikbaar in: Kids, junior en senior
Seizoen: 1960
Partners: Subside
Morgen in huis
Feyenoord accessoires: Feyenoord artikelen

Elk seizoen groeit de populariteit van Feyenoord omdat het legioen ten alle tijden achter de club blijft staan. Afgelopen seizoen heeft Feyenoord na een sombere start toch lang kunnen meedraaien om het kampioenschap. Nog een reden waarom het voetbalshirt altijd zeer gewild is. Bij de lancering van het Feyenoord thuisshirt 2016 werd het zelfs zo apart dat een fan zijn kind heeft achtergelaten om een nieuw Feyenoord voetbalshirt mee te snaaien. Bekijk hieronder de prijzen van het Feyenoord retro shirt.

Vergelijk onze partners | Feyenoord Retro Shirt
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Subsidesports.nl bestel nu €49.95 €5.00 €54.95

Feyenoord Retro Shirt

Seizoen 2013-2014 waren het vooral Graziano Pelle, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat die diepe indruk hebben achtergelaten. Het Feyenoord thuisshirt 2015 wordt niet door onze partners aangeboden. De officiële Feyenoord fanshop biedt het origineel aan en wij een retro shirt. Wij bieden van Adidas bijvoorbeeld het Bayer Leverkusen thuisshirt 2015-2016Bayern Munchen thuisshirt 2015-2016.

Copa Shirt Feyenoord

Het Copa Feyenoord shirt is volledig slimfit ontworpen met een clima-cool stof. Het Feyenoord voetbalshirt retro voelt dus altijd droog en heerlijk aan. Het Feyenoord retro shirt zal te verkrijgen zijn in alle vormen en maten. Een prachtige toevoeging van aan je Feyenoord collectie.

Feyenoord Selectie

Uitmuntende spelers kunnen helaas bijna nooit behouden blijven voor de club. Bruno Martins Indi heeft als eerst de club verlaten voor FC Porto. Graziano Pelle heeft Feyenoord ook gedag gezegd en speelt zijn wedstrijden voor Southampton. Southampton is de nieuwe club van Ronald Koeman. Daryl Janmaat is inmiddels gepresenteerd bij Newcastle United. De Trots van Zuid heeft afscheid genomen van sterspeler Stefan de Vrij die voor Lazio Roma uitkomt. Stefan de Vrij is helemaal in de wolken na een fantastisch WK voetbal 2014 in het Nederlands Elftal thuisshirt 2015-2016 een transfer te hebben verdiend. Hij komt in een elftal met grote spelers als Miroslav Klose en Lucas Biglia. De eerste aankopen zijn Khalid Boulahrouz die transfervrij overkomt van Brondby IF. FR heeft Bilal Basacikoglu rond en komt over van Heerenveen.

Feyenoord Coach en Supporters

Het Feyenoord retro shirt werd op een bijzondere wijze gepubliceerd op Rotterdam Centraal. Voorbijgangers konden zingen om een shirt te winnen. De Spelers Ruud Vormer en Ruben Schaken kwamen speciaal voor deze gelegenheid naar Rotterdam Centraal. Het Youtube filmpje is te zien onderaan de pagina. Het Feyenoord thuisshirt 2016 zal te zien zijn in de Eredivisie. We kijken allemaal weer uit hoe de kuip los gaat wanneer Feyenoord de wedstrijden in de Kuip afwerkt.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*