Menu
Home » Liverpool » New Balance Liverpool Shirt 2017

New Balance Liverpool Shirt 2017

new balance liverpool shirt 2017Het New Balance Liverpool shirt 2017 met lange mouwen in onze voetbalshop speciaal ontworpen door New Balance. In onze Liverpool shop hebben we ook het Liverpool thuisshirt 2016-2017 en bijvoorbeeld het Liverpool trainingspak.

direct bestellen vsd
Prijs €55.00 voor kinderen
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Korte en lange mouwen
Anfield Road
New Balance voetbalkleding
Liverpool accessiores: Liverpool artikelen

Het New Balance Liverpool shirt 2017 in het rood uiteraard betreft het Liverpool FC thuisshirt. De gehele collectie Liverpool producten is ontworpen door kledinggigant New Balance. New Balance kennen we van hardloopproducten en is gespecialiseerd in tennis. Wij vergelijken de prijzen van voetbalshirts maar het New Balance Liverpool shirt 2017 heeft nog maar één aanbieder.

Vergelijk onze partners | Liverpool thuisshirt LM SENIOREN
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl voetbalshirts direct kopen €80.00 Gratis €80.00

Liverpool Thuisshirt Lange Mouwen

Het New Balance Liverpool shirt 2017 is uiteraard ook op de markt gekomen met long sleeve. Het Liverpool voetbalshirt is voor kinderen €65,00 en voor senioren €80,00 euro. Het Liverpool thuisshirt korte mouwen is iets goedkoper. Heeft het nieuwe voetbalshirt Liverpool dan een nieuw ontwerp? De witte accenten van het vorige seizoen zijn nu in het geel te vinden op het voetbalshirt. Houd je van voetbalreizen Liverpool dan is het natuurlijk prachtig om geheel in Liverpool stijl in Anfield Road te zitten.

Vergelijk onze partners | Liverpool thuisshirt LM KIDS
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl voetbalshirts direct kopen €65.00 €5.00 €70.00

New Balance Liverpool Shirt 2017

Het New Balance voetbalshirt 2016-2017 is door NB voor haar rekening genomen. Vorig seizoen hadden we nog te maken met Warrior Sports. Het voetbalshirt bedrukken? Het is natuurlijk weer mogelijk om het New Balance Liverpool shirt 2017 te bedrukken met je favoriete speler. De kosten voor een originele bedrukken is €20,00. Loop morgen dus als eerste in het Sturridge shirt of Benteke shirt. Bekijk hieronder het Liverpool shirt lange mouwen kids.

Liverpool voetbalshirt

Het Liverpool voetbalshirt heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Tijdens het sporten of ontspannen voelt het voetbalshirt comfortabel aan. Ben je op zoek naar een volledig Liverpool thuis tenue? Het Liverpool tenue is compleet te maken met het Liverpool voetbalbroekje thuis 2016-2017 en Liverpool voetbalsokken thuis 2016-2017. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het New Balance Liverpool shirt 2017. De club die in het verleden vijf maal de Champions League heeft gewonnen hopen we spoedig weer aan de top te zien.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*