Menu
Home » Hypervenom » Neymar Voetbalschoenen

Neymar Voetbalschoenen

neymar voetbalschoenenDe Neymar voetbalschoenen 2016-2017 ook wel bekend als Nike Hypervenom zijn Nike voetbalschoenen uit de revolutionaire Hypervenom Phantom lijn. Vergelijkbare Nike hoge voetbalschoenen zijn Nike voetbalschoenen 2016 en Nike Mercurial voetbalschoenen.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €54.95 kids
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Geschikt voor: Natuurlijke ondergronden
Neymar X Jordan voetbalschoenen
Gratis thuisbezorgd!
Overzicht: Hypervenom voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen 2016 zijn speciaal ontwikkeld om te versnellen tijdens een sprint en het gezicht achter de Nike Hypervenom Phantom II is Neymar. Uiteraard is hij niet de enige die deze prachtige voetbalschoenen draagt. Bekijk hieronder de maten 38,5 tot 46!

Vergelijk onze partners | Nike Hypervenom Senioren
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl direct bestellen vsd €324.95 Gratis €324.95
Voetbalshop.nl direct bestellen vsd €324.99 Gratis €324.99

Nike Hypervenom Phantom II FG

De Nike voetbalschoenen worden gedragen door sterspelers Ribery en Rooney die wekelijks te zien is in het Bayern Munchen tenue 2016-2017 en Manchester United tenue 2016-2017. Sanchez is ook te zien met Neymar voetbalschoenen onder zijn Arsenal tenue 2016-2017. De Nike Neymar voetbalschoenen matchen perfect bij het Barcelona tenue uit 2016-2017.

Vergelijk onze partners | Nike Hypervenom Kids vanaf Prijs
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl direct bestellen vsd €54.95 €5.00 €59.95
Voetbalshop.nl direct bestellen vsd €174.99 Gratis €174.99

Neymar Voetbalschoenen

De Nike Neymar voetbalschoenen zijn te verkrijgen in diverse vormen zoals je bij de aanbieders kunt zien. Het is tevens mogelijk je voetbalschoenen 2016 een persoonlijke tint te geven door het borduren van een vlag en x aantal tekens aan de zijkant van de voetbalschoenen. Zoek je een totaaloverzicht van alle Nike Hypervenom voetbalschoenen klik dan op de link Hypervenom voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Voetbalschoenen

De voetbalschoenen 2016-2017 zijn maar beperkt voorradig dus we hopen niet op teleurstellingen. We hadden het al eerder vermeld, FG in de voetbalschoen wil zeggen natuurlijke ondergronden zoals gras. Bij de Nike AG voetbalschoenen dan is AG voor kunstgras. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een SG Pro te kiezen voor zachtere ondergronden zoals de Nike Tiempo voetbalschoenen of voor kunstgras kan je de vergelijkbare Nike Mercurial Superfly CR7 AG bekijken. Hieronder de Neymar voetbalschoenen kids.

Nike Voetbalschoenen 2016-2017

De Nike skin aan de bovenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zorgt voor extra gevoel tijden het aanraken van de bal. De volledige lengte van de hoge voetbalschoen is belegd met carbonfiber. Het zorgt ervoor dat het één wordt met de voet. De Flywire technologie geeft een perfect gevoel voor de bal. Een aantal extra technologieën om extra gevoel mee te geven en de bal nog lekkerder te kunnen raken. De baanbrekende technologieën die zijn gebruikt bij de ontwikkeling maken het voetbal tot een perfectie. Nike Flyknit technologie wordt voor het eerst gebruikt bij voetbalschoenen. De Neymar voetbalschoenen met een betere pasvorm en aanraking die allemaal zijn afgestemd op snelheid. Een voetbalschoen is het laatste onderdeel van een compleet voetbaltenue.

  • Nike Flyknit technologie
  • Carbonfiber
  • Flywire Technologie
  • ACC Silicone
  • Sockliner
  • Brio Kabels

2 comments

  1. http://lasvegaspizzeria.com/php_info.php?

    Ik zoek voetbalschoenen met sokjes in maat 37. Weet u waar ze nog te bestellen zijn. Met vriendelijke groet Anita Jansen

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*