Menu
Home » Nike Mercurial CR7 Voetbalschoenen » Nike Hoge Voetbalschoenen

Nike Hoge Voetbalschoenen

nike hoge voetbalschoenenDe Nike hoge voetbalschoenen Superfly CR7 zijn in overleg met Cristiano Ronaldo samengesteld. In onze Nike voetbalschoenen shop is de Nike Mercurial Superfly CR7 FG te vergelijken.

bestel nu
Prijs vanaf €105
Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Partners: Unisportstore en Voetbalshop
Morgen in huis
Gratis thuisbezorgd!
Overzicht: Nike Voetbalschoenen

Speel je veel op kunstgras dan heb je in dezelfde CR7 lijn de Nike Mercurial Superfly CR7 AG. De volledige lijn van Nike is in samenspraak met sterspeler Cristiano Ronaldo ontwikkeld. Ronaldo was op zoek naar een voetbalschoen die hem flexibiliteit en snelheid mee zouden geven. Het unieke ontwerp met ingebouwde sok en zonder tong geeft een hele nieuwe dementie aan een voetbalschoenen.

Vergelijk onze partners | Nike Hoge Voetbalschoenen | Mercurial Superfly CR7 FG
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl bestel nu €299.99 Gratis €299.99
Unisportstore.nl bestel nu €300.00 Gratis €300.00

Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

De nieuwste Nike lijn komt altijd net voor “El Clasico” op de markt. Het speciale ontwerp van een sok, voet, kuit en enkel wordt Dynamic Fit Collar genoemd. Het gala uiterlijk van de Nike hoge voetbalschoenen verdwijnt langzaam na gebruik maar de prestaties zullen blijven. De SG variant wordt alleen bij onderstaande aanbieder aangeboden. Ben jij de eerste op het voetbalveld met deze prachtige Mercurial Superfly CR7 FG voetbalschoenen?

Nike Hoge Voetbalschoenen

De Nike hoge voetbalschoenen hebben we in veel verschillende soorten en kleuren. De andere lijnen zijn de Nike Magista en de Nike Mercurial. Een nieuwe technologie van de voetbalschoenen is ACC silicone aan de bovenkant en Flyknit die zorgen voor grip, structuur je kunt op hoge snelheid gemakkelijk dribbelen. Het is nu dus ook gemakkelijker om een bal op hoge snelheid te plaatsen en de zorgt voor een perfecte passing. De Brio-kabels die je ziet lopen aan de bovenkant zorgen voor een perfecte pasvorm om de voet. Het geeft een gevoel alsof je geen voetbalschoenen draagt.

Ronaldo Voetbalschoenen 2016

De Ronaldo voetbalschoenen 2016 zorgen ervoor dat de kans op blessures is afgenomen. De unieke zool is gemaakt van CarbonFiber wat een natuurlijk gevoel geeft. Je hebt een natuurlijk gevoel met deze Nike hoge voetbalschoenen. Een prachtige voetbalschoen die zorgen voor zelfvertrouwen op het veld. Wanneer je de Nike hoge schoenen draagt, wil je nooit meer zonder. Geniet van de prachtige Nike hoge voetbalschoenen Superfly CR7 SG of kijk nog bij het bijpassende Real Madrid thuisshirt 2015-2016.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*