Menu
Home » Nike FootballX » Nike Hoge Zaalschoenen

Nike Hoge Zaalschoenen

nike hoge zaalschoenenDe Nike hoge zaalschoenen en de Nike zaalvoetbalschoenen zijn gefabriceerd speciaal voor zaalvoetbal of andere sporten in de zaal. De Nike hoge voetbalschoenen is het broertje van de Nike hypervenom schoenen alleen in een andere kleur.

bestel nu
Prijs kids €139,99 | Senioren €159,99
Beschikbaar in: Kids, junior en senior
Voetbalschoenen 2016
Partners: Alle aanbieders
Morgen in huis
Overzicht: Zaalvoetbalschoenen

De zaalschoenen Nike, Nike straat voetbalschoenen en de Nike voetbalschoenen hebben een flinke technologische ontwikkeling achter de rug. De ontwikkeling is de oorzaak dat veel Nike hoge voetbalschoenen en Nike hoge zaalschoenen zijn gelanceerd. De officiële naam van deze zaalschoen is de Nike HypervenomX Proximo Neymar Jr IC. IC in de naam wil zeggen indoor en kan dus voor alle typen binnengronden worden gebruikt. Bekijk hieronder de prijzen voor de maten 38,5 tot 46.

Vergelijk onze partners | Nike hoge zaalschoenen SENIOREN
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl bestel nu €159.99 Gratis €159.99
Unisportstore.nl bestel nu €160.00 Gratis €160.00

Nike Zaalvoetbalschoenen

Ga je graag naar de sportschool, Cruyff Court of houd je van zaalvoetbal? De Nike hoge zaalschoenen kunnen op iedere gepolijste zaalvloeren worden gebruikt. Uiteraard zijn de schoenen ook geschikt om op een plein te voetballen. Wat maakt deze zaalvoetbalschoenen zo uniek? Allereerst zijn ze uitgerust met een unieke zool om meer grip te krijgen tijdens een actie. Je kunt sneller van richting veranderen zonder een misstap te maken. De speciale EVA tussen-zool zorgt voor extra steun. Zelfs wanneer je speelt op een harde ondergrond is het effect van schokken minimaal. De Nike hoge zaalschoenen zijn geweldig populair dus wij kunnen niet garanderen dat de aanbieder de schoenen op voorraad heeft. Hieronder de Nike zaalschoenen kids in de maten van 36,5 tot 38,5.

Vergelijk onze partners | Nike hoge zaalschoenen KIDS
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl bestel nu €139.99 Gratis €139.99
Unisportstore.nl bestel nu €140.00 Gratis €140.00

Nike Hoge Zaalschoenen

De Nike hoge zaalschoenen of FC247 Elastico Superfly zoals we ze ook kennen kunnen worden gepersonaliseerd door een vlag en naam aan de zijkant te laten borduren. Je hebt de keuze uit drieëntwintig nationale vlaggen en tien tekens. De Nike hoge zaalschoenen zijn zonder tong ontwikkeld zoals we ook al hebben gezien bij de Nike Mercurial Superfly CR7 FG voor natuurlijke ondergronden. De Nike zaalschoenen 2016 zijn helemaal ontworpen aan de hand van de ideeën van superster Neymar Jr.

Nike Zaalschoenen 2016

De voetbalschoen Nike 2016 voelt aan als lopen op blote voeten omdat het een lichtgewicht betreft. Om een ideale pasvorm te creëren is de schoen gemaakt van flexibel Flyknit materiaal en Dynamic fit collar. De grip op de bal komt door de Brio-kabels die op de schoen lopen. Je hebt zo meer gevoel aan de bal en kunt de bal beter richting meegeven. De 3D structuur zorgt voor een heerlijke bal beheersing. De Nike hoge zaalschoenen hebben een normale pasvorm. De fantastische zaalschoenen zijn dus niet alleen prachtig om te zien ze steunen je bij elke beweging die je maakt. Zoek je voetbalschoenen voor een andere ondergrond kijk dan bij de Nike Mercurial lijn. Zaalvoetbal helemaal jouw sport? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze aanbieders.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*