Menu
Home » Nederlands Elftal » Oranje Shirt Dames

Oranje Shirt Dames

oranje shirt damesHet Oranje shirt dames in onze oranje fanshop met een speciale pasvorm. Het oranje dames shirt en nog veel meer oranje artikelen vind je onder Nederlands Elftal in het menu. Bekijk hier dus de nieuwste voetbalshirts 2016-2017.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €84.99
Beschikbaar in: Dames / vrouwen
Seizoen: Kwalificatie WK voetbal 2018
Partners: Voetbalshop
Dames Voetbalkleding
Oranje Accessoires: Oranje artikelen

Het oranje shirt dames is ontworpen door Nike met een speciale pasvorm. Het voetbalshirt dames zal gedragen worden tot het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland. Ideaal wanneer je in de kroeg voetbal gaat kijken of voor Koningsdag. Een damesvoetbalshirt met een perfecte pasvorm voor jong en oud. Bekijk in de tabel hieronder waar het voetbalshirt kan worden besteld.

Vergelijk onze partners | Oranje Shirt Dames
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl direct bestellen vsd €84.99 Gratis €84.99

Oranje Shirt Dames 2016-2017

Het oranje t shirt dames heeft een speciale pasvorm en ontworpen met korte mouwen. Een Nike voetbalshirt dames is Dri-fit ontworpen zodat je geen zweet of nattigheid op het shirt ziet. Het wordt naar de buitenste lagen gedreven voor een comfortabel en droog gevoel. Wens je andere oranje artikelen klik dan op de link naast oranje accessoires. Een groot van de het Nederlands vrouwenvoetbal of het Nederlands Elftal dan is het voetbalshirt dames ideaal. Het betreft een origineel damesshirt dus met een hoogwaardige kwaliteit. Het shirt is bijvoorbeeld gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Nederlands Elftal Voetbalshirt Vrouwen

Het oranje voetbalshirt dames heeft het klassieke logo op de linkerborst. Op het shirt het klassieke logo staat voor het 125 jarige bestaan van de KNVB. Het Nike voetbalshirt heeft uiteraard het Nike logo op de linkerborst in het paar. Een Nike Nederland thuisshirt 2016-2018 dames heeft overal paarse accenten. De meest opvallende accenten rond de hals en aan de zijkant van het shirt. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe Nederland oranje shirt dames.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*