Menu
Home » Puma » Puma Voetbalschoenen 2016

Puma Voetbalschoenen 2016

puma voetbalschoenen 2016De Puma voetbalschoenen 2016 in de shop van Voetbalshirtsdirect zijn ontwikkeld voor natuurlijke ondergronden. Bekijk ook eens de Puma evoSpeed voetbalschoenen. De voetbalschoenen Puma zijn te verkrijgen in EvoSpeed en EvoPower variant.

bestel nu
Prijs kids vanaf €60,00 | Officieel €170,00
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Partners: Unisportstore en Voetbalshop
Fabregas en Toure
Gratis thuisbezorgd!
Overzicht: Puma voetbalschoenen

De speciale editie van deze voetbalschoenen komt voor uit de lijn Puma EvoSpeed vs EvoPower. De nieuwe voetbalschoenen 2016 hebben niet alleen een prachtig uiterlijk maar zijn met verschillende technologieën ontwikkeld zodat je het resultaat op het veld merkt. Het woord power in de naam maakt duidelijk dat de voetbalschoen power meegeeft in de acties. De grootste verandering met vergelijkbare voetbalschoenen is dat de punt van de schoen kan meebuigen. Het geeft hetzelfde gevoel als blote voeten. Hieronder het overzicht van de Puma voetbalschoenen 2016 en wel de Puma EvoSpeed.

Vergelijk onze partners | Puma Voetbalschoenen 2016 Evospeed
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl bestel nu €170.00 Gratis €170.00
Voetbalshop.nl bestel nu €179.99 Gratis €179.99

Puma Voetbalschoenen 2016

De zachte voetbalschoenen zorgen ervoor dat het de beste ooit gemaakt zijn door Puma. De Puma voetbalschoenen 2016 zijn speciaal ontworpen voor bijvoorbeeld Aguero en Balotelli om een paar sterspelers te noemen. Het uiterlijk geeft de unieke vormgeving van Puma weer. Een editie die bestaat uit verschillende kleuren voetbalschoenen mogen we uniek noemen. De Puma voetbalschoenen 2015 zijn beperkt te verkrijgen. We proberen de aanbieders up to date te houden met bijgevoegde prijzen. Bekijk hieronder het overzicht van de Puma EvoPower Kids.

Vergelijk onze partners | Puma Voetbalschoenen 2016 KIDS
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl bestel nu €59.99 €4.95 €64.94
Unisportstore.nl bestel nu €65.00 €5.00 €70.00

Puma Voetbalschoenen Kopen

De Puma voetbalschoenen 2016 hebben een gewicht van 206 gram. Het gewicht zorgt voor de power die je kan meegeven tijdens het schieten. De zool is flexibel gemaakt zodat je geen terugslag krijgt tijdens het schieten maar dat de schoen meebeweegt met de voet. Puma voetbalschoenen kopen doe je dus voor de actie op het veld. Het materiaal aan de bovenkant wordt Adaplite genoemd. Adaplite is een super zacht materiaal, speciaal voor de flexibiliteit.

Voetbalschoenen Puma

Je ziet aan de bovenkant van de Puma voetbalschoenen 2016 een structuur over de wreef lopen. De structuur zorgt voor flexibiliteit die steun biedt aan beide kanten van de voet. De raakvlak voor de bal is dus aangepast om meer precisie mee te geven aan een schot. De structuur in de voetbalschoenen Puma wordt AcuuFoam genoemd. De voetbalschoenen 2016 hebben een normale pasvorm met een ingebouwde tong van Mermory Foam. De tong zorgt ervoor dat de veters niet op je voeten gaan irriteren. De zool heeft een fundering die over heel de Puma voetbalschoenen 2016 loopt. Het geeft dezelfde flexibiliteit aan de onderkant als aan de bovenkant.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*