Menu
Home » Voetbal Artikelen » “Serieastore” | Voetbal Platform en Partner

“Serieastore” | Voetbal Platform en Partner

serieastoreSerieastore is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende voetbal merchandise bedrijven in Nederland. Wekelijk hebben ze diverse voetbalschoenen aanbiedingen. Daarom mogen wij ook met trots zeggen dat zij onze partner zijn sinds het moment dat wij begonnen zijn met voetbalshirtsdirect. Een klasse website om bijvoorbeeld een cadeau voor hem te vinden. Een van de dingen dat wij vooral speciaal vinden aan dit partnerschap is dat zij, net zoals wij op relatief jonge leeftijd ervoor gekozen hebben iets te doen met de sport waar we allemaal zoveel liefde voor hebben. Het aanbieden van een zeer wijde productselectie door Serieastore en wij, die consumenten helpen om de beste prijs te vinden voor het voetbalshirt waar hun hart naar uitgaat, maakt dit tot een mooie combinatie. Hieronder een aantal redenen waarom Serieastore een goede website is om je favoriete aanschaf te doen:

Serieastore Jarenlange Ervaring

serieastore websiteSerieastore is sinds 2008 actief op het internet met het aanbieden van voetbalshirts en andere gerelateerde producten. In eerste instantie begonnen zij met het aanbieden van voetbalshirts uit de Serie A competitie, Italië dus. Na een tijd kwam er ook steeds meer vraag naar voetbalkleding uit andere competities binnen Europa. Serieastore besloot het assortiment vervolgens dus uit te breiden. Doordat zij vanuit een hele kleine website begonnen zijn, kan er dus wel gezegd worden dat ze behoorlijk wat ervaring hebben opgedaan in de jaren dat zij dit assortiment hebben uitgebreid tot wat het nu is. Dat maakt SerieA een webwinkel met specialistische kennis, dat een vertrouwd gevoel geeft voor elke aankoop.

Serieastore Assortiment

ac milan trainingspak zwart 2015-2016Het assortiment van serieastore is, zoals gezegd de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en is daarmee een serieuze speler geworden in de markt. Sinds het begin, waar ze voetbalkleding uit de SerieA aanboden, zijn ze nu goed vertegenwoordigd in verschillende categorieën. Van voetbalschoenen tot voetbalshirts en van trainingspakken tot aan sportkleding over het algemeen, ze hebben het in het assortiment. Het mooie van de website is dat je er alles kunt vinden wat je maar nodig zou kunnen hebben, wat het een mooie totaaloplossing biedt voor iedere klant.

Serieastore Prijzen en Service

serieastore prijzen en serviceEen van de unieke punten van Serieastore is het prijsniveau dat zij hanteren. Zoals bij ons op de website veelvuldig is terug te zien, is het feit dat zij haast altijd de goedkoopste voetbalshirts aanbieden. Met een gemiddelde prijs van €76.50 bieden ze hoogwaardige shirts aan met een vriendelijk prijskaartje. Dit is tevens uiteraard een van de redenen dat wij partner zijn geworden, om zo de beste prijs aan jullie te kunnen aanbieden in een mooi overzicht. Daarnaast worden alle bestellingen met een bedrag boven de €25,- gratis verzonden en heb je deze de dag erna al in huis, mits je deze voor 16.00 uur in de middag hebt besteld. Al met een al schitterende webwinkel en zeker een aanrader om een keer een kijkje te nemen.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>