Menu
Home » Spanje » Spanje Shirt Fabregas

Spanje Shirt Fabregas

spanje shirt fabregasHet Spanje shirt Fabregas in de Spanje fanshop is tijdens het EK voetbal 2016 veelvuldig te zien in Frankrijk. Een Cesc Fàbregas shirt kan in de varianten Spanje thuisshirt 2016-2017 en Spanje uitshirt 2016-2017.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €85.00 | senioren €105
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: UEFA EURO 2016
Partners: Unisportstore
Spanje shirt 2016-2017
Overzicht: Spanje fanshop

Het Spanje shirt Fabregas is een voetballer van wereldformaat met al meer dan 100 interlands. De aanvallende middenvelder van Chelsea zal te zien zijn op het middenveld naast Iniesta. Captain Kid, zoals hij al jaren wordt genoemd heeft een prachtige carrière die voorlopig nog niet is afgelopen. De inmiddels 30 jarige middenvelder zal voorlopig nog wel te zien zijn in het Chelsea shirt. De fantastische voetballer zal in de basis staan in het Spaans voetbalelftal. Hij draagt het prachtige nummer 10 op het voetbalshirt. De prijzen en aanbieders hieronder van het shirt S tot XXL van het Spanje Fabregas shirt.

Vergelijk onze partners | Spanje shirt Cesc Fàbregas SENIOREN
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl direct bestellen vsd €105.00 Gratis €105.00

Spanje Shirt Fabregas

Het Spanje shirt Fabregas uiteraard te verkrijgen in het rood met geel. Het Spaanse nationale team speelt al sinds het bestaan in de kleuren van Spanje. Het voetbalshirt is ontworpen door Adidas. Een prachtig Adidas voetbalshirt met een normale pasvorm en prachtig ontworpen. Adidas voetbalkleding ontworpen met een Clima-cool technologie en mesh-gaatjes. Clima-cool zorgt voor comfort en een perfecte lichaamstemperatuur. Cesc Fàbregas heeft gekscherend de naam Barçakid. Cesc heeft met zowel Spanje als FC Barcelona en eigenlijk overal waar hij heeft gevoetbald veel prijzen gewonnen. Het Spanje voetbalshirt 2016-2017 is dus ideaal voor het sporten of om heerlijk in te ontspannen. We gaan El Capitano nog veel zien op televisies in de zomer van 2016. Een kids maat? Bekijk hier het Spanje shirt kids Fabregas.

Vergelijk onze partners | Spanje shirt Fabregas KIDS
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Unisportstore.nl direct bestellen vsd €85.00 Gratis €85.00

Cesc Fàbregas shirt

spanje shirt uit fabregasHet Cesc Fàbregas shirt is al jaren populair in het Spaans voetbalelftal. We zullen qua leeftijd althans Fabregas tot het WK voetbal 2018 nog wel terug zien. In ieder geval tijdens de kwalificaties.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €85.00 | senioren €105.00
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: EURO 2016
Partners: Unisportstore
Rugnummer: 10
Spanje shirt 2016-2017
Overzicht: Spanje fanshop

Fabregas tijdens het toernooi UEFA EURO 2016 gaat proberen om weer zo belangrijk te zijn net als in 2002, 2000 en alle toernooien hiervoor. Bekijk de hoogtepunten en vooral de assists van de assists koning, Cesc Fàbregas. Bestel het Spanje shirt Fabregas.

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*