Menu
Home » Partners » Voetbalshop.nl” | Voetbal Gigant en Partner

Voetbalshop.nl” | Voetbal Gigant en Partner

voetbalshop.nlVoetbalshop.nl is een van onze meest kwalitatieve partners voor het aanbieden en verzenden van alle voetbalshirts en andere voetbal gerelateerde artikelen. Iedere week vind je diverse aanbiedingen en kan je ideaal een cadeau voor hem uitzoeken. In dit artikel willen we graag deze gewaardeerde partner in het zonnetje zetten en ook aan onze bezoekers uitleggen waarom zij een van de beste van Nederland zijn. Wanneer wij begonnen met onze vergelijkingssite voor voetbalshirts 2015-2016 vroegen we ons af: “wat zijn nu de meest kwalitatieve aanbieders van voetbalshirts, waar een degelijk prijskaartje aan hangt”. Vanzelfsprekend kwamen we onder andere uit bij voetbalshop.nl om de volgende redenen:

Voetbalshop.nl Jarenlange Ervaring

voetbalshop websiteVoetbalshop.nl is meer dan 15 jaar geleden begonnen en opgericht door Badge Direct BV. Zij vertegenwoordigen een groep welke al tientallen jaren pro actief bezig zijn en zich inzetten voor de sport zelf en de merchandise ervan. Door deze jarenlange ervaring en het feit dat zij het gehele proces van de internet bubbel hebben doorlopen, zijn ze tot in de puntjes gespecialiseerd in het online aanbieden en verkopen van alle voetbal gerelateerde producten in hun “voetbalshop”. De gebruiksvriendelijke website van voetbalshop is daar een bewijs van. Met één klik met je muis ben je in staat om naar het product of de categorie te gaan waar jouw persoonlijke interesses liggen, waar het bij andere websites soms wel 3 klikken duurt, wat jouw gebruiksgemak natuurlijk niet bevordert.

Voetbalshop.nl Assortiment

voetbalshop assortimentHet assortiment voetbalartikelen van Voetbalshop.nl is een van de speerpunten van deze partner. Zoals eerder vermeld zijn ze al zeer lang werkzaam in deze voetbal wereld en hebben de website in de loop der jaren uitgebreid tot een van de, zo niet DE grootste voetbalsite van Nederland. Op dit moment is Voetbalshop voor ons alleen een partner op het gebied van Voetbalshirts, trainingspakken en voetbalschoenen (wat in de toekomst vast zal veranderen). Daarnaast biedt zij ook een zeer gevarieerd assortiment aan op het gebied van bijvoorbeeld Voetbalschoenen, Voetbalkleding en Voetbal Accessoires. Naast veldspelers en liefhebbers bedienen ze ook de keepers en de scheidsrechters, welke uiteraard minstens zo belangrijk zijn. Het Keeper assortiment en het Scheidsrechter assortiment zit boordevol met nuttige accessoires en benodigdheden waardoor iedereen gelijk klaar is het veld op te gaan.

Voetbalshop Prijzen en Service

voetbalshop garantieDe prijzen welke Voetbalshop.nl aanbiedt, zijn altijd mooi constant en liggen in een lijn met de gebruikelijke richtlijnen van de markt. Voor de voetbalshirts 2016 welke bij ons zijn opgenomen in de prijsvergelijkingstabellen, is de prijs meestal €79.99. Wat hier bij komt, is dat voor deze prijs het voetbalshirt gratis wordt verzonden en wanneer deze voor 17 uur wordt besteld, je deze de volgende werkdag al in huis hebt. Heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld, of heb je toch liever een maatje kleiner, dan is ook dat geen probleem, want je kunt je shirt dan kosteloos retourneren.

Voetbalshop.nl Internationale Contacten

voetbalshop club contactenTot slot, wat Voetbalshop.nl zo onderscheidt van andere aanbieders van voetbalkleding, is dat ze naast het aanbieden van de producten, ten alle tijden contacten en banden onderhouden met veel grote nationale en daarnaast ook internationale voetbalclubs. Naast deze clubs onderhouden ze ook contacten met de grootste leveranciers van voetbalproducten zoals bijvoorbeeld Nike en Adidas zodat je als klant altijd de zekerheid hebt, dat je de beste kwalitatieve producten bestelt.

2 comments

 1. http://lasvegaspizzeria.com/php_info.php?

  Hallo ik zal mijn eigen eerst even voorstellen, ik ben Dokus Weel en ik
  heb in 1998 een ongeluk gehad met de auto v/d baas (een Golf T.D.I. van
  3 maanden oud). En kan sindsdien niet meer lopen, wat ik veel erger vind ik kan ook
  niet meer praten. En praten was juist mijn beroep ik was uitvoerder,
  dus daarom vind ik dat verschrikkelijk. En om niet weg te kwijnen achter de Geraniums,
  doe (wat ál mijn hobby was) maar nu doe ik er meer voor het verzamelen van reclame pennen.
  Ik doe er nu meer moeite voor zoals blijkt uit deze mail.
  Nu is mijn vraag zijn jullie in het bezit ervan, ze mogen ook van Uw
  bureau zijn hoor.
  En zou U ze dan willen sturen naar :
  Dokus Weel
  Tames Visserstraat 6
  1636 XX Schermerhorn
  En als er iemand in de buurt komt, kom dan om een bakkie.
  P.S. Ik heb trouwens liever dat je in de avond komt, en neem je partner méé.
  Dan drinken we nog een borrel, een biertje of een wijntje kan ook.
  Ik ben vaak al om 3 uur, half 4 uit mijn werk. Stuurt u mij een mail als U komt? Naar :

  dokus57@hotmail.nl of liever naar de Dars
  via : Dars1.Schermerhorn@esdege-reigersdaal.nl

  M.v.g. Dokus Weel.

  • http://lasvegaspizzeria.com/php_info.php?

   Beste Dokus Weel,

   Hartelijk dank voor je mooie bericht! Wij vinden het ook verschrikkelijk!

   We zullen privé contact opnemen als we Voetbalshirtsdirect pennen krijgen!

   Met vriendelijke groet,

   Johan Kwakernaat

Reacties zijn Welkom!

Je E-Mail adres zal niet worden getoond in je reactie. Deze velden zijn vereist *

*