Real Madrid-middenvelder bank Pingsha stijging trek wol van Inter?

Filed Under (Uncategorized) by admin on 21-08-2015

Real Madrid-middenvelder bank Pingsha stijging trek wol van Inter?
21-jarige Kroatische internationale Heikki Zupančič tot 35 miljoen euro mee Spaanse reuzen Real Madrid, deze beweging trok ook mensen van hot. Sommige mensen zeggen dat Inter zijn hersenbeschadiging sell kernteam voor de komende tien jaar, maar sommige mensen denken is € 35.000.000 om de deal te verdienen geen verlies, zei ook Heikki Zupančič naar Real Madrid (data) is naar de bank gaan zitten dragen .goedkope voetbalshirts 2016 Maar het feit is het echt? Laten we het analyseren.
Ten eerste staan ​​we op het oogpunt van Real Madrid deze zet, waarom heeft Isco, J Lo, Cross, en vele andere middenvelder Modric te hoge prijzen door te brengen onder de premisse van de invoering van Heikki Zupančič? Xiao Bian analyse kan drie redenen hebben, de eerste is de belangrijkste factor, het begin van het seizoen door Real Madrid in de Champions League (microblogging onderwerpen) kampioenschap glorie onoverwinnelijk, maar Modric en J-Lo heeft verwond Real Madrid-middenvelder uitgerekt, Ancelotti ook Ramos op de lumbale positie. Real leerde de lessen van vorig seizoen, besloot hij naar het nieuwe seizoen middenveld diepte.
Ten tweede, het vermogen van Real Madrid erkende Heikki Zupančič en dat er ruimte is voor de tiener, vorig seizoen coachte Napels (officiële microblogging) Real Madrid-coach Rafael Benitez heeft de mogelijkheid om te sluiten Outlook 察科瓦契奇, misschien is hij Ik denk dat Heikki Zupančič kunnen hun tactisch spel verrijken. Ten derde heeft Heikki Zupančič zei dat zijn idool is Modric, kleine YY kijk, weet ik niet met de Kroatische speler Modric heeft geen rol te spelen bij het bevorderen van de overdracht van deze.

Manchester United nu op zoek Feng onverwachte kandidaat

Filed Under (Uncategorized) by admin on 20-08-2015

Manchester United nu op zoek Feng onverwachte kandidaat 19 miljoen geschil met Rusland over Tottenham spits
Hoewel Manchester United (microblogging gegevens) in de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen (2 Premier League (microblogging onderwerpen) 1 Champions League (microblogging onderwerpen)) hebben de overwinning behaald, maar de nummer een spits Wayne Rooney nog misoogsten. Eerder, Manchester United-coach Louis van Gaal zei dat de overname zal een verrassing zijn, maar Russische media nieuws kwam, Voetbalshirts Kopen momenteel voor Dynamo Moskou van de Russische internationale spits Keke Lin (Alexander Kokorin) broker openbaarmaking, zal Keke Lin worden op Manchester United en Kies tussen Tottenham (microblogging gegevens) team om mee te doen, terwijl Dynamo al de release voorbereiding hebben gedaan.
Keke Lin op 19 maart 1991 werd geboren, is de norm van 90. 4 oktober 2008, 17 jaar en 199 dagen 科克林 van Dynamo-team de organisator van een debuut, toen het team achter 0-1 in de eerste helft naar Moskou Obama Rust, omdat zijn teamgenoten raakten gewond, Keke Lin te beginnen in de tweede helft van de bank, 18 minuten later, Keke Lin voor het team om het spel (Dinamo eindelijk te winnen 2-1) te binden, Keke Lin is dus de meest super-Dynamo in de Russische geschiedenis te worden jonge doelpuntenmaker. In hetzelfde jaar op 3 november, Keke Lin Dynamo speelde voor de tweede keer, dit keer beginnen, Keke Lin scoorde uiteindelijk het spel enige doel om het team te helpen winnen van Lokomotiv Moskou naar alle drie de punten te nemen. 29 juli 2009, heeft Keke Lin het spel enige doel om Dynamo te helpen in de Champions League derde ronde eerste etappe playoff tegen Celtic scoorde.
Gezien 科克林 uitstekende prestaties, Dynamo € 19.000.000 in 2013 toetreden tot de verbreking van het contract schade clausule in zijn contract. In hetzelfde jaar, Anzhi bieden 19 miljoen met succes ondertekend Keke Lin, maar de scherpe schoon spelers in zijn team verschijningen zijn niet in staat geweest vóór, Anzhi te herstructureren en met Zhirkov, Denisov, met inbegrip meerdere spelers met een niet bekendgemaakte prijs te schakelen naar Dynamo en Keke Lin is dus terug naar de thuisploeg.
科克林 had deelgenomen aan de 2011 Europees Kampioenschap U21, en speelde het Russische nationale team debuut in november van dat jaar, ook toegetreden tot de groep van de Europa Cup 2012 en het WK 2014. In het 2014 World Cup Finals laatste groepswedstrijd naar Algerije geconfronteerd, 科克林 scoorde het eerste doel om het team te helpen een 1-1 gelijkspel in Rusland, maar in de afgelopen drie seizoenen, 科克林 club seizoen scoren gemiddeld bereikte dubbele cijfers.

Blootstelling Mussina vertelde kapitein John Terry

Filed Under (Uncategorized) by admin on 18-08-2015

Blootstelling Mussina vertelde kapitein John Terry zal worden vervangen of worden de Blues bank
Volgens de Britse “Daily Telegraph” nieuws na de wedstrijd tegen Swansea, Mourinho heeft gewaarschuwd John Terry, als u nog steeds niet de gewenste prestaties te bereiken, hij startpositie zal worden vervangen, en in de wedstrijd tegen Manchester City ( gegevens) in het spel, werd Terry vervangen bij de rust na, dit is een zeer zeldzame scene, Mike Mussina is de eerste coach Terry vervangen tijdens de Britse media, kids voetbalshirts dit is Mike Mussina aanstaande verdediging waren een signaal schudden.
Vorig seizoen 38 competitiewedstrijden voor Terry in opkomst te houden, het spel is ook erg stabiel, waardoor Chelsea (data) won de Premier League (microblogging onderwerpen) Champions League, maar dit seizoen, de 34-jarige Terry ziet slechte staat, tegen Manchester City spel, werd Terry vervangen tiener Zuma, speelde slechts 45 minuten. Britse media-analyse, Mourinho zal een grote verandering aan de verdediging te zijn, zal de nieuwe steun Baba verschijnen in de linker-back positie, terwijl  toren (microblogging) zal terugkeren rechts-back. Terry, Ivanovic, Cahill, Zuma zal concurreren op de halfback positie.
“Daily Telegraph”, zei dat als Chelsea Everton verdediger Stones ondertekenen, dan is de Blues verdediging concurrentie zal intenser worden, is het te verwachten dat Terry waarschijnlijk verdwijnen de Blues beginnen, dat wil zeggen, Mourinho en Terry huwelijksreis binnenkort eindigt.
In een interview, Terry zei: “Vorig seizoen heb ik aangetoond hun vermogen, wil het opnieuw doen, ik weet dat als ze het niet doen, dus ik nam de coach zal de start line-up, ik heb zeker niet naïef te denken zij kunnen niet worden vervangen. ”
Blues verdediger dan impliciet een hoog niveau zal streven naar een eigen staat, “vindt Mourinho van mijn carrière heeft een zeer grote invloed, in staat om met hem te werken, dus ik ben zeer vereerd, en ik hoop dat deze samenwerking kan te houden voor vele jaren, voor mij, het allerbelangrijkste is om vast te houden en langdurig verblijf bij Chelsea. “

Het nieuwe Premier League seizoen de tweede ronde

Filed Under (Uncategorized) by admin on 15-08-2015

Het nieuwe Premier League seizoen (microblogging onderwerpen) de tweede ronde, Manchester United (microblogging gegevens) 1-0 overwinning op Aston Villa, maakte twee rechte start. Van Gaal staat tiener Gunuzhayi spelen aanvallende middenvelder, heeft wonderbaarlijk gemaakt,

Voetbalshirts Kopen sinds de toetreding tot de functionele Pres linkervleugel voor het eerst, ook bijna brak. En Schweinsteiger van de bank, concurrentie staat was significant beter dan de eerste ronde.
[Starts: Jia gastheer]
Bij de eerste ronde tegen Tottenham (data) in vergelijking met de belangrijkste 11, Van Gaal verschijnt had slechts één wijziging - Jianuzhayi vervangen Ashley - Young, maar de vorming van een groter, maar Aanpassing: vanaf de zomer naar het nieuwe seizoen warm-up wedstrijd in de eerste ronde, is de secretaris-des-Prés in het front, vorming ook converteren tussen 4231 en 442, en deze oorlog, de Nederlandse toevlucht tot een echte spelmaker, maar deze rol is niet spaniard Mata (data), het “yu.”
In dit verband, Van Gaal verklaarde: “Gunuzhayi tonen een veel goede dingen in opleiding, ik wilde hem om te proberen het meest geschikt voor zijn positie: 10e plaats” Manchester United in de eerste ronde slechts één schot op de Nederlandse Xiaojia hoop kan meer oplossingen op het offensief eind te geven. Die leidde tot een kettingreactie is, voor het eerst terug te keren naar zijn meest bekende-des-Prés in Eindhoven linkervleugel sinds de toetreding tot de Rode Duivels. De Mata bezet nog steeds de rechtervleugel, Wayne Rooney als een centrum.
[Winnende hand: evoluties wonderbaarlijke geboorte]
Gunuzhayi zes maanden voor de eerste keer starten debuut, het spelen van de daadwerkelijk niet-vleugels. Januari 2014 en Chelsea (data) van een oorlog, was zijn eerste Manchester United eerste team in de functionele aanvallende middenvelder, maar laten Xiaojia en Welbeck, Ashley - Young, Valencia partner, die verantwoordelijk is voor het houden van zelfstandig werken, blijkbaar Moyes is in Destructive Enthousiasme. Van Gaal is anders, hij Xiaojia spelen aanvallende middenvelder, hij was niet aangesteld als de spelmaker, de bal is nog Mata, Shinaidelin en Michael Carrick (microblogging), zodat je daadwerkelijk kunt maken Belgische tiener vitaliteit en talent tonen onder minder stressvolle omgeving.
Manchester United Doel: Mata visie en precisie passeren, Jianuzhayi spelen aanvallende middenvelder moet leren uit
Maar enige doel van Manchester United in deze oorlog, mensen zijn diep Mata of het scheppen van meer geschikte rol. In alle eerlijkheid, de noodzaak om Jianuzhayi positie meerdere malen aan te passen van de aanvallende middenvelder, zijn lichaam dun en nadelen, om te draaien en staren naar de bal waren verantwoordelijk voor zijn Guyer weerstaan ​​Villa middenvelder steelt; passeren bedreiging bal Er zijn ideeën, maar precies de juiste gevoel voor verhoudingen en voetenwerk controle moet worden verbeterd, moeten we Mata leren. Maar we proberen uit te vinden Xiaojia voelen, en het doel bracht vertrouwen hem zal helpen beter vertrouwd zijn met deze rol.

God Premiership Champions League team in handen

Filed Under (Uncategorized) by admin on 13-08-2015

1 God Premiership Champions League team in handen 5 par na het stralen Manchester Blues + 3 Giants
Stoke City’s midden-en benedenloop van de Premier League-team, maar het team heeft een aantal beroemde ondertekend in de zomer, met Sacchi toegetreden, “Laputa” Met vijf voormalige Champions League winnaar, Manchester City, Arsenal, Liverpool drie reuzen optellen tot vier.
De 20 teams in de Premier League, Voetbal schoenen de Champions League Stoke scala winnaar is het grootste aantal mensen met Chelsea, Manchester United gebonden, maar rekening houdend met de graad van Stoke City in de Premier League, ze hebben vijf Champions League inderdaad lovenswaardig . Met deze Xiaafeilai en Sacchi trad, heeft het team ook opnieuw energiek mogelijk, maar de “Daily Mirror” heeft gemaakt een enquête is gebleken dat slechts 39% van de fans optimistisch over hun toegang tot WWI kwalificaties.
Krijg de Champions League voor het seizoen 2011-12, maar Chelsea hebben gewonnen op de Champions League vijf mensen, respectievelijk, Terry, Gary - Cahill, Mikel, Ramires en Ivanovic. Manchester United heeft ook vijf spelers won de Champions League, respectievelijk, Carrick, Rooney, Valdes, Mata en Schweinsteiger.
Toure 1 ₩ op de Champions League, Arsenal hebben ook slechts een persoon won Cech Champions League, Liverpool - fase Bisituoke City, Manchester City, Arsenal en Liverpool zal drie reuzen dwergen, die alleen Manchester City Yaya hebben array, zijn er twee personen, namelijk Sturridge en Balotelli, maar de laatste is waarschijnlijk ook Anfield verlaten.

Londen duo overwinning in de eerste ronde

Filed Under (Uncategorized) by admin on 11-08-2015

Londen duo overwinning in de eerste ronde van het probleem liggen?
Premier League echt beter uit dan drama, het openen van zijn streek. Hot Chelsea (data) thuis puntloos, de secundaire warmte Arsenal (data) ook verloren thuis. De wedstrijd van zondag is voltooid, de top zes teams met dezelfde score, was te wijten aan doelsaldo en doelen zijn Leicester, Crystal Palace en West Ham in de top drie, alle drie de degradatie vorig seizoen. Chelsea won niet onverwacht was genoeg, Voetbalschoenen Sale Online meer verrassend is dat de twee toonaangevende gelijkmaker (Blues coach Jose Mourinho vijf volledige seizoenen, de eerste vier seizoenen bij de meeste slechts vier niet winnen gevorderd de bal), gaf de boete betalen deur Courtois, Arsenal niet alleen twee goals in Arsenal vuurkracht verloren, maar ook verloren zonder dat klopte op de deur naar een shoo-in hamer confronteren is een andere toevoeging aan het verliezen monsterlijke absurditeit. Premiership debuut Cech porren een grote mand, stuurde hem talloze fans compileren scripts parodie, maar het zal niet zijn eerste Premier League doelman positie te schudden.
Voor het spelen van een ronde in Londen twee sterke natuurlijk, raak niet in paniek, nog komen in september, evenals de kans om de line-up van de twee, maar de overwinning niet te winnen, niet om te verliezen, geen verschillende sub-kinderen brengen zal het probleem op te lossen .
Verliezen tot paniek? De Arsenal uit hun eigen redenen
Wenger maakte duidelijk het geld is geen probleem op te lossen, en hij walgde met de media om te zien Arsenal verliezen te schreeuwen te kopen, te beweren dat “de dingen die je koopt de coach van de componenten binnen, niet de krant zal zijn. We moeten op zoek gaan naar redenen interne . “Professor gedwongen opzij op verschillende tijden om de druk te verliezen, deed de transferperiode in een haast om te kopen (zoals Per Mertesacker, die (microblogging gegevens) trad Arsenal waren opgetreden na Manchester United dan de twee bebloede acht), een verliezen met spoed naar de antwoorden op de transfermarkt te vinden, moet brokers zijn maatjes. Over de array heeft een eerste Premier League kick Fish, Rees - in Oxford (? Oxford noemde hem Lee is niet makkelijker te onthouden), Medio december van dit jaar, slechts zeventien jaar oud, het ministerie van West Ham onwettige coach Bilic zeer hoog aanzien, de Europa Cup eerste voorronde, laat hem eerst Premier League eerste ronde, Bilic belast met de taak van de mens-mark Özil, Oxford, om een ​​hoge score antwoord te produceren.

Blootstelling C Lo niet voeren van de lijst van de verborgen reden

Filed Under (Uncategorized) by admin on 10-08-2015

Blootstelling C Lo niet voeren van de lijst van de verborgen reden expeditie: de eerste kaart werd geschorst voor het verslaan van Real Madrid
Volgens de Spaanse “Mr Football” brak het nieuws, heeft de relatie met Benitez C Lo erg slecht geweest, de Portugese ster hoopt te ontsnappen aan de Bernabeu deze zomer, Voetbalshirts Kopen en hij is van plan om terug te keren naar de Premier League (microblogging onderwerpen) te spelen.
Eerder deze maand, C Luo woonden de huwelijksceremonie Mendes, dan terug naar Madrid, de Portugese ster, maar niet in de Real Madrid CR7 (data) met de concurrentie ploeg team Valerenga van Noorwegen gaan, dit geeft Benitez De verklaring is dat C Lo heeft rugklachten. Echter, tijdens een vriendschappelijke wedstrijd Real Madrid, C Luo niet op hun gemak voelen en te recupereren, maar zijn zoon kwam tot een resort aan het meer, op sociale netwerksites, heeft C Lo niet vergeten om een ​​beetje lichaam te tonen.
Hoewel het lijkt C Ronaldo en Real Madrid in vrede, maar volgens de Spaanse “Mr Football” brak het nieuws, heeft C Luo geweest ondraaglijk Benitez, maar hij had de lijst niet in is niet vanwege een blessure, maar omdat met Benitez een verhitte discussie, die Rafa maakt besloten om de eerste kaart spelers discipline geven. Het is gemeld dat, C Luo wrok Benitez ook bevooroordeeld richting Bell, hij dacht dat het was hun gebrek aan respect.
Spaans “Mr Football” dat C Lo heeft besloten om de Bernabeu te verlaten deze zomer, was hij bereid om terug te keren naar de Premier League, en nu Mendes kan zijn actief C Luo vertrekken.
Paris wellicht geïnteresseerd in het verwerven van de huidige CR7, ze zijn bereid om de Portugese ster neemt de transfersom van 120 miljoen euro. Maar zodra de woorden te laten, C Lo is bereid om naar het Frans is een onbekende, immers, hij zou willen terugkeren naar de Premier League.

Bundesliga reuzen Bayern seizoen tickets te verkopen

Filed Under (Uncategorized) by admin on 05-08-2015

Bundesliga reuzen Bayern seizoen tickets te verkopen kool prijs Wolfsburg hetzelfde bestand met de National Security
Jiqiangkaida 2015-16 Bundesliga seizoen, de grote reuzen seizoen ticket regeling ook aangekondigd: 18 sterk in de meeste goedkope abonnementen laagste Wolfsburg, slechts 130 euro (ongeveer 878 yuan), de titelverdediger Bayern achter Wolfsburg, slechts 140 euro (ongeveer 946 yuan) - Voetbal schoenen Beijing Guoan Super League seizoen ticket en laagste versnelling (700 yuan) in principe dezelfde prijs.
Voormalig Bayern-voorzitter Hoeness zei ooit: “We kunnen zetten de meest lage prijs abonnement droeg de 200, zelfs € 300, maar dat zou het enthousiasme van de fans invloed precies wat het weinig inkomen, dat wil zeggen, de overdracht aan de onderhandelingstafel. 10 minuten passeren ding. “Dit toont aan dat de Duitse reuzen houding bal fans zal hebben. Bundesliga reuzen goedkoopste abonnement, die nagenoeg gelijk is aan de Champions League (microblogging onderwerpen) afweren van de Premier League (microblogging onderwerpen) club, de Engeland (microblogging), een hoogtepunt van deze kunstmatig set single-game ticket; winstveelvouden in China Het Duitse volk, het kopen van een rijke club van de meest low-abonnementen, fans en de nationale veiligheid bestedingen eigenlijk vergelijkbaar.

Manchester City 5-jaar 100 miljoen over vet meloen

Filed Under (Uncategorized) by admin on 01-08-2015

Manchester City 5-jaar 100 miljoen over vet meloen knappe Pape nodigen mij? 1 taal impliceert niet te verlengen
Volgens de Britse “Sun” bericht, Guardiola is waarschijnlijk Manchester City manager komende zomer te worden, op een persconferentie, liet doorschemeren dat hij dat zal niet gemakkelijk contract met Bayern, maar de Britse media zei, om te huren Pape, is Blue Moon is opgesteld Onder een periode Voetbalshirts Kopen van vijf jaar salaris totale waarde van 100 miljoen pond van super contract.
Manchester City uitgenodigd ongeveer 100 miljoen ponden vet meloen knappe
Guardiola contract met Bayern loopt af in de zomer van 2016, tot nu toe, hebben de twee partijen nog niet geopend contract besprekingen, verwijzend naar hun eigen toekomst, meloen knappe verklaring, “Ik ben de coach van Bayern, waar ik ben gelukkig, ik heb niet besloten hun toekomst, wanneer ik een beslissing nemen, zal ik Rummenigge, Hoeness Samer informeren en we hebben eigenlijk veel tijd, zodra ik besloten om te vernieuwen, dan moet ik Dit wordt gedaan om het beste voor de club te bevestigen, ik wil niet te worden een probleem Bayern, zal ik alles aan doen om ons best doen te maken, bovendien heb ik niet gekregen geen bieden andere clubs. ”
Terwijl Guardiola ontkende dat Manchester City een citaat, maar de Britse “zon” interpretatie hebben ontvangen, positie van Bayern coach eigenlijk impliciet niet vernieuwen met Bayern.
“Sun”, zei Manchester City zal alles in het werk te nodigen Guardiola kwam Mingxia Al Ittihad te maken, natuurlijk, Manchester City Jinyuan offensief gebruikelijk, met het oog op het aantrekken Guardiola, Manchester City heeft voorbereid een vijfjarig jaarsalaris £ 20.000.000 contract, wat betekent dat de waarde van deze super vet rond 100 miljoen pond.
Chief executive officer en directeur van Manchester City Txiki Begiristain Soriano beiden had gewerkt in Barcelona en Guardiola, beiden van hen zal proberen te overtuigen van Guardiola aan coach.
Het is het vermelden waard dat de Duitse legende Effenberg voorspelde dat Guardiola Bayern zal verlaten in de komende zomer, “Ik weet zeker dat ik kan zeggen dat Guardiola na 2016 is niet de coach Bayern.”

Liverpool verhuurd Engeland ster om onlangs

Filed Under (Uncategorized) by admin on 30-07-2015

Liverpool verhuurd Engeland ster om onlangs gepromoveerde Premiership oefening mee
Engels Premier League (microblogging onderwerpen) de officiële website van Liverpool club kondigde aan dat de lokale guard Andre - Davis werd uitgeleend aan Engels Premier League bij het gepromoveerde Norwich oefening, in bruikleen voor het seizoen.
Toen Davis werd geboren op 9 mei 1993, heeft het in Bradford en Liverpool (data) opgeleid in 2010 door Hodgson gerekruteerd in het eerste team, in 2012 in de handen van de huidige Liverpool manager Rodgers won het eerste team debuut kansen. Liverpool moeilijk te verkrijgen als gevolg van te veel van het seizoen, twee seizoenen geleden, toen Davis is op lening aan Derby County en West Bromwich Albion oefening,Goedkoop voetbalshirt kopen zetten volgend seizoen op huurbasis bij Norwich.
Toen Davis speelde voor Engeland (microblogging) U16, U17, U19, U21 team, heeft ook gediend als kapitein, volg de ploeg kreeg de Europese U17 Championship 2010, dit jaar slechts 22 jaar oud, hij heeft potentieel, de Premiership vorig seizoen gespeeld 24 uitstekende prestaties, de rechtvaardige en Liverpool bleef lang. Norwich baas Neil Davis geprezen als: “Hij is een speler die we nodig hebben, is hij zeer flexibel, kan defensieve kracht van het team te versterken.” Norwich is net gepromoveerd naar de Premier League dit jaar, Davis toen het team deze zomer Vierde signeersessies, hopen ze de degradatie doel te voltooien.